|
Kategorie szkoleń:
Centrum Szkoleniowe Racjonalnego Żywienia
Centrum Szkoleniowe Pracowników Administracji
Centrum Szkoleniowe Systemu Informacji Oświatowej
Centrum Szkoleniowe Pracowników Oświaty
|
Centrum Szkoleniowe Racjonalnego Żywienia
- Aktualne zalecenia w żywieniu dzieci i młodzieży
- Doskonalenie warsztatu pracy intendenta. Nowe aspekty prowadzenia kuchni przedszkolnej i szkolnej.
- Nowe przepisy żywieniowe dla placówek oświatowych
- Zadania Współczesnego Intendenta. Komponowanie i bilansowanie jadłospisów
- Zadania Współczesnego Kucharza. Smaczne i zdrowe posiłki w szkole i w przedszkolu.
- Zasady racjonowania żywienia w placówkach oświatowych
- Zdrowa dieta w szkole i przedszkolu. Żywienie dziecka zdrowego i chorego
- Smacznie, zdrowo kolorowo. Układanie i komponowanie jadłospisów
- Warsztaty prawidłowego komponowania jadłospisów.
- Znane i nowe wymagania w żywieniu zbiorowym dzieci i młodzieży w placówkach systemu oświaty
- Stołówka na medal
- Jak przygotować stołówkę do kontroli inspekcji sanitarnej?
|
|